Losloopweide

Bent u op zoek naar een ontspannende activiteit met je hond ?
Kan je jouw hond nooit los laten lopen op wandeling of heeft hij het moeilijk met de confrontatie met andere honden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier kan u gebruik maken van onze volledig omheinde privé losloopweide met zwemvijver voor honden. Er zijn verschillende toestelletjes en speeltjes ter beschikking .

Om de weide te reserveren kan u een sms sturen naar 0497/43.13.16 met datum en tijd en dan bekijken we of deze nog vrij is. De reservatie staat pas vast wanneer u een antwoord ontvangen heeft. Betalen gebeurt bij aankomst en kan met cash of een betaal app: kbc – pyconiq.Openingstijden losloopweide:

van april tot oktober

maandag tot vrijdag : 14u tot 19u

zaterdag : 9u tot 13u

van november tot maart :

maandag tot vrijdag : 14u tot 17u

zondag: gesloten.

5€ per half uur.

Er is parkeerplaats voor MAX drie wagens, gelieve deze dan ook steeds op de parking van de losloopweide te zetten.

Regelement Losloopweide

Reglement losloopweide

Elk kakje hoort in een zakje. Poepzakjes kan je deponeren in de zwarte emmer aan de ingang van de weide, de zakjes zijn te vinden op verschillende plaatsen op de weide.

Gelieve uw hond geen putten te laten graven. Dit kan voor de volgende bezoekers erg hinderlijk zijn, en ook gevaarlijke situaties teweegbrengen wanneer wij bijvoorbeeld tijdens de avond de weide gebruiken voor onze eigen honden.

De houten stalling is niet toegankelijk voor honden, deze dient om onze machines en gereedschap op te bergen, welke wij nodig hebben om de weide te onderhouden.

Daar wij veel tijd en energie steken in het aanplanten van bomen en planten, vragen wij u ook om deze te respecteren. Dit zorgt in de toekomst voor voldoende schaduw- en snuffelplaatsjes, en dus een kwaliteitsvollere ervaring voor elke bezoekende hond.

Speeltjes kan je vinden aan de ingang van de weide, na gebruik mag je deze terug in de voorziene korf leggen.

In de zomer kan u gebruik maken van het salonnetje, dit is een hondenvrije zone. De overige stoelen en ligstoelen zijn vrij te plaatsen waar je wil overal op de weide. Graag bij het verlaten van de weide deze terug op dezelfde plaats te zetten.

Gevonden voorwerpen worden in het mandje geplaatst aan de ingang van de weide. ( deze worden ook gemeld op de facebook pagina)

Betalen gebeurt altijd bij aankomst, je houdt zelf de tijd in de gaten en verlaat de weide op het afgesproken uur. Zo hebben wij de tijd om alles in orde te brengen voor de volgende hondenvrienden en hebben onze honden ook de kans om even vrij te lopen.

Je kan naar de weide komen met maximaal drie wagens, gelieve deze ook allemaal op onze parking te plaatsen.( dit om de ruimte en de rust van de buren niet te verstoren)

[bookly-form]